Levertijd en kosten


Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.
Heb je spoed bij de levering van de bestelling, kies dan voor 'pakketdienst' in plaats van 'brievenbuszending'. Postnl levert 'brievenbuszendingen' niet meer standaard de volgende dag.

Uitzondering:
Bij 'vooraf betalen wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard.

Ophalen in Leiden
Zodra de bestelling klaar is krijg je per email een bericht dat je het kunt komen ophalen. Het is in de meeste gevallen de volgende werkdag na 12.00 uur af te halen.Brievenbuspakje
Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Deze worden door postnl in de brievenbus afgeleverd. Je ontvangt in de avond een track and trace code waarmee het pakje gedeeltelijk traceerbaar is. Omdat brievenbuszendingen door postnl de laatste tijd helaas niet meer altijd de volgende dag geleverd worden, raden we je aan om rekening te houden met een paar dagen dat het onderweg is. Heb je spoed  met je bestelling kies dan voor 'pakketdienst'.


Pakketdienst
We verzenden het pakket met postnl. Aan het eind van de dag ontvang je een track and tracecode  waarmee je het pakket kunt volgen.
Voor meer informatie over de bezorging van postnl kun je hier klikken.